Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Norsk politkk

FRP er inn, LO er ut!

Frp Siv Jensen og Lo leder Roar Flåthen er i tottene på hverandre etter at Frp har varslet kampt mot LO og byråkrati. Flåthen svarer med å kalle Jensen for vulgær.

Lo hadde sin storhetstid i etterkrigstida da organisasjonen hadde noe for seg. Nå er fagorganiserte noe veldig mange forbinder med unødvendige streiker, kranglefanter. Saken ble ikke bedre når det kom frem at ledelsen i organisasjonen stod for betydelig mobbing i Valle/ Yssen saken.

Frp er i medvind og har vært det i 20 år. De har en egen evne til å følge den vinden den veien den blåser og har nok truffet innertier nok en gang.

Borgervern neste!

Den såkalte barnevernsbanden herjer i Kristiansand og omegn. Ran, vold, trusler og innbrudd er hverdagslig for disse ungdommene. Politiet føler seg maktesløse og de er ute på gata igjen og begår ny kriminalitet like etter de er arrestert for det forrige.

Snart er den eneste løsningen i Kristiansand å ty til borgervern mot disse utskuddene. Det er nok bare et spørsmål om tid før det faktisk skjer dersom barnevernsbanden "får lov" av poltitiet til å fortsette. Jeg må nok trå varsomt her, hvis jeg er litt uforsiktig i forhold til å ta til orde for borgervern har jeg vel politiet på døren i løpet av en halvtime med påfølgende 3 måneders ubetinget fengsel. Litt snodig at det vel er en lengre periode en hele denne søppelgjengen har sonet til sammen i norske fengsler. Forstå det den som kan....

Barnetrygd.com

Jeg gremmes over den manglende respekten for folket!

Jens Stoltnberg prøver nå å komme seg helskinnet gjemnnom biodiesels skan ved å åpne for å doble innblandingsprosenten av biodiesel i vanglig diesel.

Hvorfor ikke bare snu i saken og legge seg langflat. Så og si hele Norges befolkning er imot den nye avgiften. Selv om regjeringen har flertall i Stortinget synes jeg det er utolig at de ikke gir etter for et folkekrav som denne saken etterhvert har blitt. Når man åpenbart går imot de ønsker egne velgere har møter man seg selv før eller siden midt i døra. Dessverre er det 4 år til neste valg, noe de rødgrønne selvfølgelig er fullt klar over. De satser på at vi glemmer innen den tid.

Har du gjeldsproblemer? Besøk inkassoguiden for gode råd!

Lån inntil 250 000 kroner uten sikkerhet med rente fra 11,5% (12,6% eff)! Klikk her og søk om lån fra Santander

Jeg er målløs!

Den såkalte "rød grønne" regjeringen har regelrett dritt seg ut gang på gang i form av personlige fadeser som har ført til at den ene statsråden etter den andre har blitt skiftet ut. Til tross for dette "vant" de mirakuløst valget selv om de paradoksalt nok ikke fikk flere stemmer enn det borgerlige alternativet.

Nå regjeringsmedlemmer nå igjen har tråkket i baret, denne gangen er det ikke hvilke som helst regjeringsmedlemmer heller. Både statsministeren, utenriksministeren og forsvarsministeren har mottatt gaver i en størrelsesorden som i beste fall river i stykker troverdigheten deres og i verste fall kvalifiserer til betydelig fengselsstraff for grov korrupsjon.

Jeg forstår at det kan være vanskelig å si nei takk til gaver i enkelte "settinger" av og til. Men dette er topp politikere som absolutt bør vite hvor kontroversielt slike gaver er og som burde ha andre kriser i regjeringen friskt i minne. Jeg tror media på toppen av det hele til tross for forholdsvise store overskrifter samtidig dysser det hele ned litt for å ikke lage en nasjonal krise.

Regjeringen bør gå og la det borgerlige alternativet ta over. Det var etter min mening uansett dem som moralsk sett vant valget med flest stemmer, selv om de hadde færre mandater.

Reduserte alkoholavgifter i Norge er løsningen!

Den pensjonerte politimannen Finn Abrahamsen går ut i dagens nettugave av VG og advarer mot farlig smuglersprit. Dette bare få år etter den store og mye omtalte "metanolsaken" som tok livet av 18 personer.

Det er tydelig at nordmenn ikke lærer og fortsetter å ta sjansen for å få seg billig sprit. Det er jo åpenbart at den aller meste spriten som blir ulovlig omsatt i Norge er helt vanlig sprit av god kvalitet. Når folk i tilegg kjøper av venner og kjente som går god for spriten føer de seg trygge, til tross for at dette var årsaken til at så mange ble rammet av metanolspriten for noen år siden.

Den eneste løsningen på smuglerproblemet er å senke alkoholavgiftene betydelig slik at folk ikke lenger ser det så attraktivt å kjøpe hjemmebrent eller smuglersprit. Dette sammen med å tillate spritsalg i dagligvarebutikker vil føre til at den ulovlige omsteningen i stor grad forsvinner.  Mye av prisreduksjonen kan forøvrig tas inn igjen ved å fjerne taxfree-ordningen som bare er noe tull. Det finnes ingen fornuft i at folk som reiser mye til utlandet skal drikke billig sprit mens folk som holder seg hjemme må betale dyrt for det. Det paradoksale er at dette rammer de som er dårligst bemidlet mest under en rødgrønn regjering som skal utjevne forskjellene i samfunnet.

Har du gjeldsproblemer? Besøk inkassoguiden for gode råd!